Bijzondere dienst 26 oktober

In de Plantsoenkerk is op 26 oktober de laatste bijzondere dienst van dit jaar. Praiseband Revival uit Marum zal zorg dragen voor het gehele reilen en zeilen in deze dienst. Naast muziek uit de opwekkingsbundel, is er veel Britse en Amerikaanse worship in deze laagdrempelige dienst, een ieder is dan ook van harte uitgenodigd om langs te komen. De Plantsoenkerk staat op Plantsoen nr. 14, en het optreden begint ’s avonds om 19:30 uur.

Eredienst . Voorganger: ds. A. van der Wiel uit Leeuwarden.
datum en tijdstip 23-06-2019 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: ds. Johan van der Sleen.
datum en tijdstip 30-06-2019 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: Mw. G. Hovius-Dijkstra uit Ureterp. Zomerdienst in Op de Welle. Voorbereiding Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 07-07-2019 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: ds. Johan van der Sleen. Heilig Avondmaal