Bijzondere dienst

DE WILP  -  Praiseband Revival uit Marum geeft zondag 26 februari een optreden in de Plantsoenkerk in De Wilp. Het thema dat ze hanteren heet; “Wanneer komt Jezus terug?”. Of ze daar een antwoord op geven, of dat het voor hen ook een vraag is, kunnen jullie zelf komen ervaren. Revival staat al een aantal jaren bekend om een breed scala aan goede gospel nummers die ze op een pakkende wijze weten te brengen. Kenia Support is een stichting waar ze nauw mee samen werken, en de opbrengst van de collecte komt dan ook ten goede aan Kenia Support. Op de website van Revival staat meer info over zowel Revival als ook over Kenia Support. www.praisebandrevival.nl Het optreden begint ‘s avonds om 19:30 uur, en de Plantsoenkerk staat aan Plantsoen 14. Iedereen is van harte welkom.

Eredienst . Voorgang: Ds. G. de Kok uit Groningen. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst. 1e zondag 40- dagentijd. er: Ds. G. de Kok uit Groningen.
datum en tijdstip 01-03-2020 om 9.30 u

Eredienst: Voorganger: ds. F. de Jong. uit Leek. 2e zondag 40- dagentijd
datum en tijdstip 08-03-2020 om 9.30 u

Biddag voor gewas en arbeid. Voorganger: Mw. H. Stuut-Vogelzang uit Boerakker
datum en tijdstip 11-03-2020 om 19.30 u.

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. 3e zondag 40- dagentijd. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 15-03-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. 4e zondag 40 -dagentijd