Bijzondere dienst

DE WILP  -  Praiseband Revival uit Marum geeft zondag 26 februari een optreden in de Plantsoenkerk in De Wilp. Het thema dat ze hanteren heet; “Wanneer komt Jezus terug?”. Of ze daar een antwoord op geven, of dat het voor hen ook een vraag is, kunnen jullie zelf komen ervaren. Revival staat al een aantal jaren bekend om een breed scala aan goede gospel nummers die ze op een pakkende wijze weten te brengen. Kenia Support is een stichting waar ze nauw mee samen werken, en de opbrengst van de collecte komt dan ook ten goede aan Kenia Support. Op de website van Revival staat meer info over zowel Revival als ook over Kenia Support. www.praisebandrevival.nl Het optreden begint ‘s avonds om 19:30 uur, en de Plantsoenkerk staat aan Plantsoen 14. Iedereen is van harte welkom.

Eredienst . Voorganger: ds. A. van der Wiel uit Leeuwarden.
datum en tijdstip 23-06-2019 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: ds. Johan van der Sleen.
datum en tijdstip 30-06-2019 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: Mw. G. Hovius-Dijkstra uit Ureterp. Zomerdienst in Op de Welle. Voorbereiding Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 07-07-2019 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: ds. Johan van der Sleen. Heilig Avondmaal