PKN
Protestantse Gemeente De Wilp-Siegerswoude
 
Bijzondere dienst

Bijzondere dienst
DE WILP  -  Praiseband Revival uit Marum geeft zondag 26 februari een optreden in de Plantsoenkerk in De Wilp. Het thema dat ze hanteren heet; “Wanneer komt Jezus terug?”. Of ze daar een antwoord op geven, of dat het voor hen ook een vraag is, kunnen jullie zelf komen ervaren. Revival staat al een aantal jaren bekend om een breed scala aan goede gospel nummers die ze op een pakkende wijze weten te brengen. Kenia Support is een stichting waar ze nauw mee samen werken, en de opbrengst van de collecte komt dan ook ten goede aan Kenia Support. Op de website van Revival staat meer info over zowel Revival als ook over Kenia Support. www.praisebandrevival.nl Het optreden begint ‘s avonds om 19:30 uur, en de Plantsoenkerk staat aan Plantsoen 14. Iedereen is van harte welkom.
 
terug
 
 
 

Eredienst . Voorganger: ds. H. Klein Ikink uit Drachten. 4e Advent
datum en tijdstip 22-12-2019 om 9.30 u
meer details

Kerstappél van de gezamenlijke kerken uit De Wilp/Siegerswoude in dorpshuis "Op de Welle" met als thema: "Wie ben ik" M.m.v. Zanggroep "Krol" en de muziekvereniging "De Volharding"
datum en tijdstip 24-12-2019 om 19.00 u
meer details

Eredienst . Voorganger: da. H.C. Mulderij uit Grootegast. 1e Kerstdag
datum en tijdstip 25-12-2019 om 9.30 u
meer details

Gezinsdienst door eigen gemeenteleden. 2e Kerstdag
datum en tijdstip 26-12-2019 om 9.30 u
meer details

Eredienst . Voorganger: Mw. G. Hovius-Dijkstra uit Ureterp.
datum en tijdstip 29-12-2019 om 9.30 u
meer details

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.