Afscheid Plantsoenkerk

DE WILP
op: zondag 19 november 2017
aanvang 14.00 u.

We nemen afscheid van de Plantsoenkerk als plek waar de zondagse eredienst bijna 150 jaar werd gehouden. wij zijn blij dat het gebouw als karakteristiek bouwwerk in het dorp blijft bestaan.
We wensen met Albert Schweitzer dat alles wat een mens aan goeds heeft doorgegeven niet verloren gaat.

Na de dienst gaan we samen naar de Oosterkerk waar de ceremonie wordt afgesloten. Na afloop ontmoeten we elkaar in "De Mienskip" met een kop koffie of thee.

Kerkenraad Protestantse Gemneete
De Wilp -  Siegerswoude

Eredienst: Voorganger: ds. M. van 't Hof uit Leek
datum en tijdstip 22-09-2019 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: drs. H de Kok - Mellema uit Wilsum.
datum en tijdstip 29-09-2019 om 09.30

Bijzonder dienst
datum en tijdstip 29-09-2019 om 19.00 u

Eredienst. Voorganger: da. van der Veen - Bosgra uit Drachten. Stepping Stones bijeenkomst in De Mienskip Koffie en thee drinken na de dienst