Afscheid Plantsoenkerk

DE WILP
op: zondag 19 november 2017
aanvang 14.00 u.

We nemen afscheid van de Plantsoenkerk als plek waar de zondagse eredienst bijna 150 jaar werd gehouden. wij zijn blij dat het gebouw als karakteristiek bouwwerk in het dorp blijft bestaan.
We wensen met Albert Schweitzer dat alles wat een mens aan goeds heeft doorgegeven niet verloren gaat.

Na de dienst gaan we samen naar de Oosterkerk waar de ceremonie wordt afgesloten. Na afloop ontmoeten we elkaar in "De Mienskip" met een kop koffie of thee.

Kerkenraad Protestantse Gemneete
De Wilp -  Siegerswoude

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen.
datum en tijdstip 25-10-2020 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: Ds. J.J. Hoefnagel uit Sneek. Stepping Stone komen bij elkaar in De Mienskip.
datum en tijdstip 01-11-2020 om 9.30 u

Dankdienst voor gewas en arbeid. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. (zie ook laatste nieuws!!)
datum en tijdstip 04-11-2020 om 19.30 u.

Eredienst. Voorganger: ds. Johan van der Sleen. Aktie Schoenendoos
datum en tijdstip 08-11-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. Stepping Stone komen bij elkaar in De Mienskip.
datum en tijdstip 15-11-2020 om 9.30 u