Afscheid Plantsoenkerk

DE WILP
op: zondag 19 november 2017
aanvang 14.00 u.

We nemen afscheid van de Plantsoenkerk als plek waar de zondagse eredienst bijna 150 jaar werd gehouden. wij zijn blij dat het gebouw als karakteristiek bouwwerk in het dorp blijft bestaan.
We wensen met Albert Schweitzer dat alles wat een mens aan goeds heeft doorgegeven niet verloren gaat.

Na de dienst gaan we samen naar de Oosterkerk waar de ceremonie wordt afgesloten. Na afloop ontmoeten we elkaar in "De Mienskip" met een kop koffie of thee.

Kerkenraad Protestantse Gemneete
De Wilp -  Siegerswoude

Eredienst . Voorganger: ds. A. van der Wiel uit Leeuwarden.
datum en tijdstip 23-06-2019 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: ds. Johan van der Sleen.
datum en tijdstip 30-06-2019 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: Mw. G. Hovius-Dijkstra uit Ureterp. Zomerdienst in Op de Welle. Voorbereiding Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 07-07-2019 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: ds. Johan van der Sleen. Heilig Avondmaal