Afscheid Plantsoenkerk

DE WILP
op: zondag 19 november 2017
aanvang 14.00 u.

We nemen afscheid van de Plantsoenkerk als plek waar de zondagse eredienst bijna 150 jaar werd gehouden. wij zijn blij dat het gebouw als karakteristiek bouwwerk in het dorp blijft bestaan.
We wensen met Albert Schweitzer dat alles wat een mens aan goeds heeft doorgegeven niet verloren gaat.

Na de dienst gaan we samen naar de Oosterkerk waar de ceremonie wordt afgesloten. Na afloop ontmoeten we elkaar in "De Mienskip" met een kop koffie of thee.

Kerkenraad Protestantse Gemneete
De Wilp -  Siegerswoude

Eredienst . Voorganger: Mw. G. Hovius-Dijkstra uit Ureterp.
datum en tijdstip 23-02-2020 om 9.30 u

Eredienst . Voorgang: Ds. G. de Kok uit Groningen. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst. 1e zondag 40- dagentijd. er: Ds. G. de Kok uit Groningen.
datum en tijdstip 01-03-2020 om 9.30 u

Eredienst: Voorganger: ds. F. de Jong. uit Leek. 2e zondag 40- dagentijd
datum en tijdstip 08-03-2020 om 9.30 u

Biddag voor gewas en arbeid. Voorganger: Mw. H. Stuut-Vogelzang uit Boerakker
datum en tijdstip 11-03-2020 om 19.30 u.

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. 3e zondag 40- dagentijd. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 15-03-2020 om 9.30 u